Voltál már közúti baleset áldozata?

Elkötelezett és tapasztalt szakemberekből álló csapatunk a közúti közlekedési jogra biztositasokra szakosodott ügyvédekből áll. Arra öszpontosítunk, hogy segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek, biztosítva, hogy a közúti balesetet követően megkapják a megérdemelt kártérítést.

Vevőorientáció

A közlekedésbiztonság társadalmunkban kiemelt fontosságú, és sajnos a közúti baleseteknek pusztító következményei lehetnek az érintettek számára, ezért hoztuk létre ezt a céget, hogy az Ön segítségére legyünk.

Elsődleges célunk, hogy igazságot szolgáltassunk ügyfeleinknek, és megvédjük érdekeiket a biztosítótársaságokkal és a kárrendezési eljárásban részt vevő más felekkel szemben. Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, személyre szabott jogi tanácsadást és segítséget nyújtunk nekik a kárigénylési folyamat minden szakaszában.

Amit kínálunk önnek

Szolgáltatásaink közé tartozik az ügy részletes elemzése, a bizonyítékok összegyűjtése és értékelése, a biztosítótársaságokkal és más érintett felekkel folytatott tárgyalások, az akták előkészítése és szükség esetén ügyfeleink képviselete a bíróságon. Biztosítjuk, hogy az ügy minden aspektusát gondosan kezeljük, és hogy ügyfeleink minden törvényes jogát és követelését megfelelően érvényesítsük.

Megértjük, hogy minden ügy egyedi és személyre szabott megközelítést igényel. Elkötelezettek vagyunk a professzionális, átlátható és etikus szolgáltatás nyújtása mellett, mindig ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva. A közúti közlekedési kártérítés területén szerzett széles körű szakértelemmel arra törekszünk, hogy maximalizáljuk az ügyfeleink számára elért pénzügyi kártérítést, amely olyan kérdésekre terjed ki, mint az orvosi költségek, a helyreállítás, az elmaradt munkabér, az erkölcsi kár és még sok más.

Románia egész területén működünk, és képesek vagyunk kártérítési szolgáltatásokat nyújtani az ország minden szegletében. Függetlenül attól, hogy hol történt a közúti baleset, készen állunk beavatkozni és képviselni ügyfeleink érdekeit.

Ügyvédeink és szakértőink szorosan együttműködnek, ami lehetővé teszi számunkra, hogy az egyes esetek sajátosságaihoz igazodó, személyre szabott jogi megoldásokat és stratégiákat kínáljunk.

Milyen lépéseket kell tennie?

01. Első konzultáció

Miután felveszi velünk a kapcsolatot, ingyenes első konzultációt kínálunk, hogy részletesen megértsük a baleset körülményeit és az ügyfél sérüléseit.

02. Ügyfelmérés

Közúti közlekedési kártérítési szakértői csapatunk elemzi az ügyfél által megadott információkat, és értékeli az ügyet a vonatkozó jogszabályok és jogi precedensek alapján. A sérülés súlyosságától, a rendelkezésre álló dokumentációtól és egyéb tényezőktől függően meghatározzuk az ügy életképességét és a kártérítés lehetőségét.

03. A szakjogász azonosítása

Ha az ügy életképes, és az ügyfél úgy dönt, hogy igénybe veszi szolgáltatásainkat, azonosítunk és kiválasztunk egy olyan közúti jogász ügyvédet, aki az ügy konkrét területén szakértelemmel rendelkezik. A közúti közlekedési kártérítés megszerzésében tapasztalattal rendelkező partnerügyvédek kiterjedt hálózatával dolgozunk együtt.

04. Ügyvédi bemutatkozás

Miután azonosítottunk az ügyfél ügyéhez megfelelő szakjogászt, bemutatjuk őt az ügyfélnek, és elősegítjük a közvetlen kapcsolatfelvételt közöttük. Ily módon az ügyfél közvetlenül az ügyvéddel beszélheti meg az ügy részleteit, és választ kaphat kérdéseire és aggodalmaira.

05. Együttműködés az ügyvéddel

Az ügyfél és az ügyvéd közötti kapcsolat kialakítása után cégünk továbbra is támogatást és segítséget nyújt az ügy kezelésében. Nyílt és folyamatos kommunikációt tartunk fenn az ügyfél, az ügyvéd és a mi házon belüli csapatunk között, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

06. Ügykezelés

A szakjogász átveszi az ügy vezetését, további vizsgálatokat végez, bizonyítékokat gyűjt, információkat gyűjt, és tárgyalásokat folytat a biztosítótársaságokkal vagy más érintett felekkel. Az ügyvéd megfelelően képviseli az ügyfelet a közúti közlekedési kárigénylési folyamat minden szakaszában.

Végcél?

Kompenzáció megszerzése

Articole

By Jenny Doel

Why legal research is the only skill you really need

Criminal Laws | JULY 10, 2020

By Jonathan Doel

How to success your case with our Law Firm

Tips Laws | Mar 15, 2020

By Jenny Doel

Why legal research is the only skill you really need

Criminal Laws | JULY 10, 2020

Contact

Ai fost implicat într-un accident rutier?

Consultă acum un avocat de specialitate